Härlig helg!
Fredags så var vi bjuden på halloweenparty hos Brad, en av killarna i laget.. Jag ÄLSKAR maskerader!! Vi gick in för det å klädde oss så hemskt vi kunde :-)

Helgens mat har kanske inte varit den nyttigaste,men svårt då man är bortbjuden.. En hel del vin intogs oxå.
Lördagen hade vi en mysig bakisdag, det blev en brunch med quesadillas gjord på 2 stekta tortillabröd fylld med salsa ost och skinka. På kvällen lyxade vi med ett restaurangbesök, vilket inte händer så ofta då både jag och Gustav älskar att laga mat.. Men gott var det!
I söndags kom Gustavs farfar på besök, åkte till hans barndomshem i västtorp för att kika läget. Otroligt fin dag men ganska kylig. Han stannade över natten så jag gjorde ordning sweetchilipasta till middag.. Ska jag offra mig på pasta så ska det vara på just den rätten ;-) sååå gott!!

Sweetchilipasta 6-8 port
500g penne pasta ( Godast)
5 dl grädde
3 dl créme fraiche
1 skivad röd paprika
1 skivad röd lök
1-2 grönsakbuljonger
1-2 dl sweetchili
1 vitlök
salt och vitpeppar
Koka upp pastan al dente, alltså inte helt färdig men näst intill.
Pressa vitlöken i en varm panna med olja ( Viktigt att vitlöken inte bränns, då blir den besk), slå på grädden ganska snabbt och blanda sedan i de övriga ingredienserna förutom lök och paprika. Smaka av tills du fått den styrka och selta som du önskar.
När pastan är färdig, sila bort vattnet och tillsätt sås och grönsakerna. Låt puttra nån minut.
Till pastan kan både stekt kyckling, biff, lax eller räkor serveras och så klart ett gott vitlöksbröd som kan doppas i såsen i pastan :-D
// Therese