Kycklingwok

Kycklingwok 2 port
2 kycklingfiléer
2 skivade morötter
1 paprika i bitar
1 lök i klyftor
1/2 broccolihuvud
4 salladslökar skivade
1 skivad vitlök
2 skivor strimlad ingerfära
1/2 hackad chili ( med kärnor för extra hetta)
1 msk sesamfrön
1/2-1 msk fiskolja
4-5 msk ostronsås
4-5 msk sweetchilisås
salt
Jag började med att skiva kycklingen i lagomt stora och tunna bitar ( efter smak ), fräste på dom i sesamolja i en separat panna.
Skivade gränsakerna och även dom fräste jag på i sesamolja. blande i oljorna och såserna och lät grösakerna gå kort i pannan så dom höll sig krispiga, vände ner kycklingen och smakade av med salt.
Så jäkla gott!
Ett alternativ för kyckling är lax, passar fantastiskt bra :-)
// Therese