LCHF - sockerkaka

Det blev kanske den plattaste sockerkaka jag gjort, men den var fantastiskt saftig och god.
Måtten är på ett ungefär:
3 ägg
2 dl Stevia Sugar (den med hälften stevia, hälften vanligt socker. SE HÄR)
3 dl riven mandel/mandelmjöl
0,75 dl kokosmjöl (jag mixade kokosflingor)
Ca 100 g smör
Ca 0,5 dl grädde
2 tsk bakpulver
1 knivsudd vaniljpulver
0,75 dl pofiber
Ca 2,5 tsk Fiberhusk
Vispa ägg, vaniljpulver och socker pösigt.
Smält smöret och blanda i grädden.
Blanda alla torra ingredienser och häll ner i äggsmeten. Häll sedan i smörsmeten. Låt stå och svälla i ca 10 min.
Häll smeten i en smörad och kokosbröad form.
In i ugnen på 175 grader i ca 40-45 min.
// Madde