Fetaost och broccolipaj
Provade ett pajskal gjort på mandelmjöl. Själva skalet blev jättebra med krispighet och färg, men det är nånting med mandelsmaken som stör i munnen.. Kanske är det att mandlarna blir varma, el får blir nån extra smak när dom blandas med smör, kan bara vara en vanesak oxå.. Precis som sushi :-) Hmm jag vet inte.. Pajen i säg blev iaf galet god!
Pajdeg
50g smör
3 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 ägg
Blandas ihop till en deg. Tryck ut degen i formen och låt stå i kylen 30 min innan du förgräddar skalet
i ugnen 10 min på 200 grader.

Pajfyllning
1 gul lök
1 knippe broccoli
1 fp fetaost
5 dl keso
1 dl mjölk
3 ägg
salt och svartpeppar
Hacka löken fint, skör upp fetaosten och boccolin och lögg allt i pajskalet.
Blanda ihop keson mjölken och äggen, salta och peppra efter smak. Töm stanningen över grönsakerna och osten och ställ in pajen i ugnen tills den börjar fått färg.
Keso har jag i min stanning för att det blir så mkt godare och matigare :-)
// Therese