Wokade Shiratakinudlar

Själva nudlarna smakade ingenting, men jag gillade konsistensen jättemycket. Påminner om glasnudlar.
3 gram kolhydrater/100 g innehåller dom iallafall.
Jag började med att fräsa champinjonkvartar med salt, svartpeppar och vitpeppar. Hade sedan i de VÄL SKÖLJDA nudlarna, pressad vitlök och hackad soltorkad tomat. Lät fräsa en stund och hade sedan i en klick Cream Cheese, rödlök och cocktailtomater. Fräste runt en stund till och hade sedan i grädde, pepparmix och Knorr Kött- & grillkrydda och lite Soja Collorit för färgens skull.
Gott blev det! :-)
Det är viktigt att man sköljer nudlarna väl, för de ligger i en vätska som luktar fisk. När man väl sköljt dom så luktar de inte alls.
Bjuder på en bild. Ser inte så gott ut, plus att mina tallrikar är tråkigt repiga, men men...
//Madde