Het polledporkburgare med coleslaw

1,2 kg fläskkarré
1 klyftad gul lök
3 krossade vitlökar
Paprikapulver
Chilipulver
Vitpeppar
Kryddpeppar
Salt
Löken la jag i botten på en form, skårade köttet och gned i kryddorna noga. På med köttet på löken.
Gjorde en sås av:
Chilisås
Ketchup
Soya
Olja
Sweetchili
Sambal
1 burk öl 33cl
Såsen tömde jag över köttet.
In med formen långt ner ugnen på 175 grader mellan 6-7 timmar. Titta till köttet lite då och då, ös lite vätska över så att det inte blir torrt.. När köttet fått en fin krispig yta kan den täckas med folie och få gå klart.
Coleslaw
Strimlad vitkål
Riven morot
Strimlad lök
Dijonsenap
Majonäs
Créme fraiche
Socker
Salt
Svartpeppar
Vitvinsvinäger
Lite lagomt av allt :-) ni får smaka av!
Lite svårt att gå in på mått då jag alltid höftar och smakar mig fram.
Serveras gärna i ett gott bröd.