Ugnsgratinerad enchiladas

Det här är en rätt som min mamma gjorde till mig första gången för minst 10år sedan, och det blev min dåvarande favvorätt.. Fortfarande supergod men äter den inte lika ofta då den kanske inte är så supernyttig :-)
Köttfärs
Tacokrydda
Majs
Salsa
Tortillabröd
Créme fraiche
Buljong
Chilisås
Vitlök
Svartpeppar
Stek köttfärsen och krydda med tacokryddan. Blanda i majs och 1 burk salsa (jag gjorde egen, recept finns i bloggen) rulla in blandningen 2-3msk i tortillabröd och lägg i en form.
Koka upp lika delar créme fraiche och buljong, pressa ner vitlök och tillsätt lite chilisås. Krydda med peppar och låt koka några min så den tjocknar till lite.
Töm såsen över rullarna och gratinera i ugnen på 200 grader tills såsen blivit lite krämig och rullarna fått en fin färg.