Ribs, Quesadillas & salsa

Jag inspirerades av Thereses inlägg om ribs men gjorde lite annorlunda. Inlägget hittar ni HÄR
Jag kokade ribsen i tills de lossnade från benen (ca 2-2,5 timmar) i vatten, Liquid smoke, salt och svartpeppar.
Kokade ihop en flaska tigersås med lite ketchup, bbq-sås och vatten tills den blev som en glace (ca 30-40 min).
OBS! Släng inte vätskan du kokat ribsen i. Det funkar jättebra att frysa den i tex halvliters petflaskor och ha som grund i soppor och grytor.
Sedan körde jag ribsen i ugnen med glacen över i ca 10 min.
Jag köpte tjocka revben för jag tyckte att de tunna såg så väldigt tunna ut. Men nästa gång ska jag testa dom ändå. Dessa blev supergoda, men det blev så mycket fett. Ändå skar jag bort litegrann.
Stekte quesadillas också, med helt vanliga tortillabröd. Har räknat ut att ett bröd från ICAs märke innehåller 11 g kolhydrater per 100 gram, så jag kände att jag kunde offra mig på det. ;-)
På hade jag min egengjorda SALSA, riven prästost, jalapenos och cocktailtomat. Stek på medelvärme på båda sidor tills osten smält.
// Madde
Men Gud vilken frestelse! Jag blir så himla hungrig!! Mums!!!
Kram Mamma